juni 14, 2015

Om Oss

Orchard Autocare Sverige importerar produkter tillverkade av Orchard Autocare Irland, och säljs via våra återförsäljare.Orchard Autocare Sverige kom till då grundaren Johan Olsson den 8 sept 2012 hittade produkten Cotton Candy på Detailingworld. Efter några mail till Orchard Autocare på Irland så skickades en låda med produktprover till Sverige. Då dessa produkter visade sig hålla en hög klass så startades Orchard Autocare Sverige för att kunna importera produkterna.

Hösten 2013 blev det klart med vår första återförsäljare som då tog in 5 produkter.

Vi som driver företaget är bilvårdsentusiaster som brinner för välskötta fordon.

Orchard Autocare Irland tillverkar kvalitativa bilvårdsprodukter, samtliga produkter utvecklas och produceras på plats i Irland.

Under de senaste åren har Orchard Autocare Irland utvecklat sin egen linje av produkter. När de upptäckte att många av produkterna på marknaden var ompaketerade och väldigt utspädda, bestämde de sig att utifrån detta börja tillverka en helt egen serie av produkter. Produkterna är utvecklade med fokus på kvalitet, användbarhet och prestation.

Målet är att omdefiniera bilvård, snarare än att ompaketera, vilket resulterar i hög kvalitet och högt presterande produkter.

Orchard Autocare’s affärsidé är ”Kvalitet utan kompromisser” 

Facebook_logo  Följ oss på Facebook

Instagram_logo  Följ oss på Instagram